Trendystyle.net | Fashion trends | Charlotte Casiraghi, Martin Mica en Nicole Minetti

Charlotte Casiraghi, Martin Mica en Nicole Minetti

Na Londen en New York komt morgen ook de Fashion Week voor zomer 2013 in …

Na Londen en New York komt morgen ook de Fashion Week voor zomer 2013 in Milaan tot een einde. Voor de zesde en laatste dag staan grote modehuizen als Dsquared2 en Roberto Cavalli op de showkalender. Maar ook de afgelopen dagen is er al heel wat gebeurd. Lees verder onder de foto’s.

Martin Mica op de catwalk van Just Cavalli zomer 2013

Charlotte Casiraghi bij de show van Gucci zomer 2013

Omstreden politica Nicole Minetti in badpak op de catwalk van Parah zomer 2013

Zo zagen we bij Just Cavalli de huidige partner van Sharon Stone op de catwalk. Het liefdespaar deed deze week heel wat stof in de Italiaanse modestad opwaaien. Zij in de vijftig, hij – Argentijns model – ergens in de twintig. Toen Sharon Stone tijdens de fashionshow van Fendi ook nog eens onwel werd en in allerijl naar het ziekenhuis werd gebracht, werd het helemaal interessant.

Ook de komst van Charlotte Casiraghi bij Gucci zorgde voor de nodige opwinding. Het lukte de VIP om bijna ongezien bij de show binnen te komen (en het lukte ons om haar bij aankomst te fotograferen) maar eenmaal binnen moest ze er natuurlijk wel aan geloven en kon ze de pers niet meer vermijden.

En backstage bij het badmodemerk Parah ontstond er een enorme opschudding toen de omstreden politica Nicole Minetti uit haar privékamertje kwam. De security bracht haar snel in veiligheid. Minetti leerde Berlusconi kennen toen zij hem als mondhygiëniste assisteerde. Ze kwam in het nieuws in verband met het Rubygate-proces en de zogenaamde bunga-bungafeestjes. Op de catwalk van Parah showde ze een bikini en een badpak. Ze was er zichtbaar verlegen onder. Dat zou je toch niet van haar verwachten!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE