Maison Martin Margiela@H&M

Ik was in Bangkok toen de collectie Maison Martin Margiela van H&M in de shops werd aangeboden. Een bijzonder moment want de H&M is pas sinds enige maanden (misschien pas sinds een maand) hier geopend. Voorheen was er geen H&M in Thailand al kennen de fashionista’s het begrip wel. Ik was heel benieuwd naar de opkomst voor deze guest designer. Laat ik je vertellen dat ik om even voor tienen voor de deuren van de fashion mall Paragon stond en dat ik één van de eersten was die er binnenging. Tot mijn verbazing stond er voor de H&M al een discrete rij, te lang om eraan deel te nemen. De sfeer was overigens wel heel ontspannen en professioneel. Van wat ik zag verkochten vooral de schoenen erg goed. Ik ga de komende dagen terug om te kijken wat er van deze collectie over is! Maar wat vinden jullie ervan? Hebben jullie iets van Margiela gekocht?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.