Trendystyle.net | Fashion trends | Topmodellen | Marine Deleeuw in de lift (en op de motor)

Marine Deleeuw in de lift (en op de motor)

De modeweken zijn voorbij maar ik heb nog heel veel materiaal om te verwerken (blijf …

De modeweken zijn voorbij maar ik heb nog heel veel materiaal om te verwerken (blijf jullie ermee vermoeien!). Zo vond ik deze fotoserie van model Marine Deleeuw wel grappig. Ze werd hier na de show van Haider Ackermann door haar driver opgewacht. Maar omdat ook de fotografen hun werk moesten doen, bleef ze toch nog even naast haar motorchauffeur poseren. Marine Deleeuw doet het in de internationale modewereld overigens erg goed. De jonge Franse (ik meen dat ze 17 is) leep heel wat shows. Als nieuwkomer opende ze in New York de shows van BCBG Max Azria and rag & bone en sloot ze de show van Jill Stuart en van Marc by Marc Jacobs. Een hele prestatie! Wat vinden jullie van deze donkerharige Française die zo herkenbaar is aan de moedervlek op haar wang?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE