Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up trends | Make-up trends lente zomer 2021. Focus op de ogen! Update je oogmake-up volgens de nieuwste trends

Make-up trends lente zomer 2021. Focus op de ogen! Update je oogmake-up volgens de nieuwste trends

De make-up trends voor lente zomer 2021 focussen op de ogen, en dat is niet verwonderlijk in deze tijd van mondkapjes! Update je oogmake-up met de tips van MAC.

De make-up trends lente zomer 2021 volgens MAC Cosmetics
De make-up trends lente zomer 2021 volgens MAC Cosmetics. Modeshow: Christopher John Rogers – Backstage Beauty Photography by Marcelo Gutierrez

Zoals elk seizoen heeft MAC Cosmetics ook voor lente zomer 2021 de belangrijkste make-up trends in kaart. In een vorig artikel vertelden we je al over de ‘Natural‘ make-up trend (lees: Zoom-huidjes), in dit artikel updaten we je over de ‘Glam‘ make-up trend.

In de ‘Glam’ make-up trend voor lente zomer 2021 ligt de focus op de ogen, aldus MAC Cosmetics. Door middel van oogmake-up kunnen we ze nog sprekender maken, iets wat heel welkom is in een tijd waarin onze mond vaak bedekt is door een mondkapje.

De make-up trends lente zomer 2021 volgens MAC Cosmetics
De make-up trends lente zomer 2021 volgens MAC Cosmetics. Modeshow: Giambattista Valli – BTS Images Photography by Isamaya Ffrench
De make-up trends lente zomer 2021 volgens MAC Cosmetics
De make-up trends lente zomer 2021 volgens MAC Cosmetics. Modeshow: Giambattista Valli – BTS Images Photography by Isamaya Ffrench

De inspiratie voor de oogmake-up voor lente zomer 2021 volgens MAC? De jaren ’60, de jaren ’70 en de supermodel-looks van de jaren ’90. Dit resulteert in elegante oogschaduwlooks en fantastische wenkbrauwen. Het is niet zozeer de bedoeling dat je make-up je gezicht verandert. Waar het om gaat, is dat je uiting geeft aan je persoonlijkheid, dat je jezelf bent.

De make-up trends lente zomer 2021 volgens MAC Cosmetics
De make-up trends lente zomer 2021 volgens MAC Cosmetics. Modeshow: Halpern – Beauty Stills Photography by Pellicule

Kleuren, vormen, texturen, details. Het is allemaal nog steeds belangrijk, onderstreept Lyne Desnoyers van MAC, maar dan wel in een ‘opgeschoonde’ manier. De nieuwe glamour look voor lente zomer 2021 is FRIS. De oogmake-up is luchtiger, lichter en wil niet per se luxe uitstralen.

Ook wenkbrauwen spelen in de make-up trends voor lente zomer 2021 een belangrijke rol. Wenkbrauwen zijn het komende seizoen vooral: persoonlijk. We geven ze een gestroomlijnde vorm door ze voller te maken maar ze moeten er wel blijven uitzien als wenkbrauwen en niet als een tekening. ‘Hairiness‘ is een sleutelwoord. Teken of make-up je haartjes niet plat!

Kortom, de nieuwe glamour make-up voor lente zomer 2021 maakt een statement, maar je doet dat op een spontane, frisse en vooral op jouw eigen manier.

Charlotte Mesman voor TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE