Trendystyle.net | Make-up experiment :-)

Make-up experiment :-)

Elk interview met een make-up artist is voor mij gelijk een make-up les. Zeker als …

Make-up experimentbangkok-shoot02 bangkok-shoot03Elk interview met een make-up artist is voor mij gelijk een make-up les. Zeker als ik interviews backstage doe. Dan kan ik meteen de kunst afkijken! Deze week kreeg ik opeens inspiratie voor deze make-up look. Gewoon heel veel zwart op de bovenste oogleden (Fluid Line van M.A.C). Heb het beetje zwart dat nog op het kwastje zat direct ook gebruikt voor mijn wenkbrauwen. Hebben jullie ook van die buien waarin je met je look experimenteert?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE