Trendystyle.net | Supermooi (en lekker) Thais restaurant ontdekt!

Supermooi (en lekker) Thais restaurant ontdekt!

Het lijkt wel of de tijd hier in Bangkok sneller gaat. Ik geniet van de …

The Local Bangkok the-local-bangkok06 the-local-bangkok05 the-local-bangkok03 the-local-bangkok02 The Local BangkokHet lijkt wel of de tijd hier in Bangkok sneller gaat. Ik geniet van de warmte en de levendigheid op straat. Het is heerlijk om hier weer te zijn. Gisterenavond heb ik een nieuw restaurant ontdekt: The Local. Het restaurant op zich is net een museum, een honderdjaar oud huis in de traditionele ‘mohom’ (blauwe) kleur met een suggestieve veranda en grote vertrekken waar je met vrienden of gezelschappen kunt lunchen of dineren. De inrichting is in King Rama V (Koning de Vijfde van Thailand) stijl, overal hangen foto’s van de verschillende Koningen (ook met Elvis Presley!) en de gerechten zijn gebaseerd op honderd jaar oude recepten uit het Thaise Hof. Er wordt wel gezegd dat sommige recepten geheim zijn. Het smaakte in ieder geval allemaal overheerlijk. Vooral de soep die bedoeld is om verkoudheid tegen te gaan was bijzonder. En de atmosfeer was magisch. Mocht je ooit in Bangkok komen, dan is dit een aanrader. Als je van de Thaise keuken houdt tenminste. Ik ben er dol op. Jullie?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE