Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Supersexy smokey eyes! Make-up tutorial [Video]

Supersexy smokey eyes! Make-up tutorial [Video]

Smokey eyes zijn tijdloos en supersexy. Smokey eyes maken je onweerstaanbaar. Ze doen je ogen …

Smokey eyes zijn tijdloos en supersexy. Smokey eyes maken je onweerstaanbaar. Ze doen je ogen schitteren.

Smokey zijn bovendien vrij gemakkelijk te maken. Wij volgden topvisagiste Diane Kendal backstage bij Dsquared2 waar ze de modellen met kundige hand opmaakte met verleidelijke smokey eyes. In het filmpje kun je precies zien hoe Diane en het team van M.A.C te werk zijn gegaan voor deze make-up look.

Zo ga je te werk voor supersexy smokey eyes

smokey-eyes-dsquared2-kendal-03
Sexy smokey eyes, Dsquared2 herfst winter 2016 2017, make-up: Diane Kendal voor M.A.C, ph. Charlotte Mesman
smokey-eyes-dsquared2-kendal-02
Sexy smokey eyes, Dsquared2 herfst winter 2016 2017, make-up: Diane Kendal voor M.A.C, ph. Charlotte Mesman

Natuurlijk hebben we ook even voor je nagevraagd welke producten je het beste voor deze look kunt gebruiken en wat de stappen precies zijn:

  1. Breng zwart kohlpotlood langs je bovenste wimpers aan en vervaag het lijntje dan over het bewegende gedeelte van je oogleden – dus tot in de vouw van je oogleden – in een vrij ronde vorm (hier: Kohl Power Eye Pencil in de kleur ‘Feline’ van M.A.C).
  2. Trek ook een lijntje met het zwarte kohlpotlood langs en in de waterlijn van je onderste ooglid en vervaag het lijntje. Bij je buitenste ooghoeken laat je het lijntje vervagen in een soort V-vorm richting je slapen.
  3. Breng nu een zwarte oogschaduw over het kohlpotlood op je bovenste oogleden aan (hier: Pigment in Black Black M.A.C).
  4. Voor je onderste ooglid gebruik je een donkere oogschaduw met een spannend glittertje (hier: Mineralize Eye Shadow in Cinderfella M.A.C).
  5. Trek nu nog een lijntje langs je bovenste wimpers met een crèmeachtige of vloeibare zwarte eyeliner voor een extra intense oogopslag (hier: Creme Liner in Black).
  6. Krul je wimpers met mascara.
  7. Finishing touch: als finishing touch liet Diane Kendal de wenkbrauwen van de modellen hoogblond bleken. Doe je dit zelf thuis, lees dan goed de aanwijzingen op het pak en wees voorzichtig voor je ogen!
  8. Combineer deze intense oogmake-up met een bleke mond. Tip met je vinger wat camouflageproduct op je lippen om de natuurlijke rode kleur te temperen.
smokey-eyes-dsquared2-kendal-01
Sexy smokey eyes, Dsquared2 herfst winter 2016 2017, make-up: Diane Kendal voor M.A.C, ph. Charlotte Mesman

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE