Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-over met Patrick en Yoko in Hong Kong

Make-over met Patrick en Yoko in Hong Kong

Even een snelle update vanuit Hong Kong. De kunstbeurs ART BASEL (in full swing in …

make-over-hongkong-05 make-over-hongkong-04 make-over-hongkong-03 make-over-hongkong-02 make-over-hongkong-01Even een snelle update vanuit Hong Kong. De kunstbeurs ART BASEL (in full swing in deze dagen) is fantastisch (we waren gisteren uitgenodigd voor een preview en ik heb ervan genoten – snel meer daarover). Maar nu even over vandaag. Ik deed een make-over met make-up artist Patrick Havegheer en hair stylist Yoko Hisatomi-Lane van Sozo Hair Design. I love the look! Yoko vlocht mijn haar in en bond het van achteren samen in een knot. En Patrick deed een supercoole maquillage met mooie gedefinieerde wenkbrauwen, zwoele zomerse oogschaduw, oranjerode lippenstift en feloranje nagellak (love it love it). Hierover snel meer op Trendystyle. En morgen meer over Art Basel Hong Kong en heel veel andere dingen :-)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE