Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends lente zomer 2022 | Met deze accessoires van Celine wordt zelfs een hondenleven luxueus

Met deze accessoires van Celine wordt zelfs een hondenleven luxueus

Het modehuis Celine heeft een nieuwe hond & kat accessoire lijn en de ster in de reclamecampagne is niemand minder dan Elvis, de hond van ontwerper Hedi Slimane himself.

Celine mode accessoires hond en kat
Nieuw: hond & kat accessoires van Celine. Lisa met Elvis. Photo courtesy of MAISON CELINE

Dol op Celine? (Wie niet?) Vanaf nu kun je zelfs je hond of kat met mode accessoires van Celine verwennen. Het Franse modehuis heef zijn Maison Celine Collection uitgebreid met een nieuwe ‘zadelcollectie’ met onder meer accessoires voor de hond.

Het bijzondere aan die laatste accessoires is dat ontwerper Hedi Slimane ze aanvankelijk voor zijn eigen hond had ontworpen. Nu zijn deze hebbedingen dus in de lifestyle collectie opgenomen.

De accessoires getuigen, zoals je dat van Celine mag verwachten, van het vakmanschap in het bewerken van leer, en haken aan bij iconische Celine Triomphe Canvas bag.

Inmiddels weet iedereen dat Slimane niet alleen ontwerpt maar ook fotografeert. Voor de gelegenheid kiekte hij (zijn) hond Elvis. Ook voegde hij een grappige en harige noot aan zijn Portrait Of serie toe door Lisa van de beroemde Zuid-Koreaanse meidengroep en tevens ambassadeur van Celine, met Elvis te vereeuwigen.

Bekijk de beelden van Elvis, Lisa en de nieuwe accessoires van Celine maar eens.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE