LKF – Hong Kong. Place to be (or not)?

Het is hier in Hong Kong al bijna 1 uur ’s nachts en Lan Kwai Fong – één van de meest trendy zones op Hong Kong Island – is in full swing. Hier gebeurt het! De skryscapers barsten bijna uit hun voegen van de muziek die uit alle bars en clubs komt. Op de 27ste verdieping waar ik nu ben, kan ik alle songs meezingen. Lan Kwai Fong is the place to be (of niet, als je nachtrust je lief is!). Ze zijn er op dit moment aan het bouwen en de omheining van de bouwplaats is een kunstwerk op zich. Ik kon er niet genoeg van krijgen! Hier was een artiest aan het werk (en volgens mij een vrouw). Mooi of niet?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE