Halloween hangover in Hong Kong

Je kunt zien dat er tijdens de nacht van Halloween in Lan Kwai Fong, de uitgaanswijk op Hong Kong Island, enorm gefeest is. Zelfs gisteren zat de sfeer er nog goed in.

Halloween in Hong Kong

Je kunt zien dat er tijdens de nacht van Halloween in Lan Kwai Fong, de uitgaanswijk op Hong Kong Island, enorm gefeest is. Zelfs gisteren zat de sfeer er nog goed in. Boven de straten met clubs en barretjes bungelden afgehakte handen en voeten, schrikbarende wezens in kooien en skeletten die waren verkleed als bruidsparen. Op het dak van de bloemist zat een hele skelettenfamilie en gisterenavond in het Hard Rock Caf’e lagen de doodskoppen nog op tafel. Pas vanmorgen werden de skeletten en andere versieringen afgevoerd. Dat op zich was al een luguber gezicht. Er werd druk opgeruimd en schoongemaakt. Een soort morning after idee. Maar het leven gaat door en Lan Kwai Fong is alweer klaar voor vanavond. De vrijdagavond is hier een grote party!

Charlotte

Halloween in Hong Kong
Halloween in Hong Kong
Halloween in Hong Kong
Halloween in Hong Kong

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “Halloween hangover in Hong Kong”

Reacties zijn gesloten.