Trendystyle.net | Fashion trends | Topmodellen | Life is hard, ook voor een topmodel! Hanne, what’s wrong?

Life is hard, ook voor een topmodel! Hanne, what’s wrong?

Het leven van een (top)model gaat niet altijd over rozen! En zoals in elke showbusiness …

Hanne Gaby Odiele op de catwalk van Dsquared2 winter 2012 2013

Het leven van een (top)model gaat niet altijd over rozen! En zoals in elke showbusiness moet je tot het bittere einde blijven lachen. Maar achter de schermen krijgen we soms heel andere taferelen te zien. Ik heb modellen zien huilen, de laatste keer bij de mannenshows in Milaan viel een mannelijk model flauw en een mannequin heeft zelfs een keer een voortand verloren toen ze in een appel beet! Ga dan maar eens een show lopen!

Verder hebben we dan nog het steeds terugkerende probleem van de schoenen. Te grote, te hoge schoenen of verkeerd geconstrueerde schoenen kunnen een val op de catwalk veroorzaken. Meerdere keren heb ik tijdens een show hakken zien breken. Soms zijn de schoenen te klein of doen ze ongelooflijk zeer. Kortom, de voeten (en het evenwicht) van de modellen worden zwaar op de proef gesteld.

Het Belgische topmodel Hanne Gaby Odiele weet ervan mee te praten. Tijdens de show van Dsquared2 voor winter 2012 2013 moet elke stap op de catwalk voor haar een kwelling zijn geweest. Toch liep ze stralend de catwalk. Maar backstage zocht ze direct steun bij de houten schotten om even bij te komen (en zelfs toen poseerde ze nog lachend voor een backstage fotograaf). Ze moet erg tegen de finale exit hebben opgezien. Na wat troostende woorden van haar collega’s lukte het haar echter ook die exit met een professionele lach te doen. Top!

Maar wat vinden jullie ervan? Vragen de ontwerpers teveel van de modellen? Het verhaal gaat dat sommige topmodellen zelfs geweigerd hebben om de show van een bekend Frans modehuis te lopen omdat de schoenen unwalkable waren…

Hanne Gaby Odiele
Hanne Gaby Odiele
Hanne Gaby Odiele
Hanne Gaby Odiele
Hanne Gaby Odiele
Hanne Gaby Odiele
Hanne Gaby Odiele
Hanne Gaby Odiele
Hanne Gaby Odiele

 

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE