Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Liever een nieuwe kin of nieuwe borsten?

Liever een nieuwe kin of nieuwe borsten?

Wist jij dat Hollywoodsterren tegenwoordig maar al te graag hun kin laten bijwerken? Alsof borstvergrotingen, …

Kin implantaat

Wist jij dat Hollywoodsterren tegenwoordig maar al te graag hun kin laten bijwerken? Alsof borstvergrotingen, neuscorrecties, facelifts en lipvergrotingen niet genoeg waren. Tegenwoordig moet je, wil je iemand zijn, ook een perfecte kin hebben! Welgevormd,  niet te klein, niet te groot, maar vooral een kin met karakter!

Een perfecte kin is goed gevormd en in balans met de rest van het gezicht. We kennen allemaal wel de ‘klassieke’ kincorrecties die een sterk uitstekende kin of een schuin naar achteren lopende kin bijwerken om de balans in het gezicht te herstellen en het profiel te verbeteren. Niet voor niets gaan neuscorrecties en kincorrecties wel hand in hand. Het evenwicht in het gezicht is van belang. Maar bij het merendeel van de Hollywoodsterren gaat het niet om een correctie maar puur om een verfraaiing en is het kinimplantaat het zoveelste middel om ouderdomsverschijnselen tegen te gaan.

Want zoals iedereen weet, verandert ons gezicht in de loop van de tijd. De huid wordt slapper, de zwaartekracht begint ‘aan het langste eind te trekken’ en ook de botstructuur ondergaat veranderingen. De gelaatstrekken kunnen zelfs enigszins vervlakken. En dat is iets wat Hollywoodsterren nu juist niet willen. Gedefinieerde gelaatstrekken doen jong aan. Dus daar moet aan gewerkt worden! Bovendien staat een sterke kin voor wilskracht en karakter en dat wil toch iedereen uitstralen?

Ook jongere vrouwen doen graag mee aan deze nieuwste rage en laten zich steeds vaker tot de ingreep verleiden in de hoop steeds meer op hun geliefde Hollywoodster te lijken.

Overigens hoef je je bij een kinimplaat in de Hollywoodiaanse zin geen ingrijpende operatie met bottransplantaties voor te stellen. Tegenwoordig kan de kin met behulp van fillers (inspuitingen) al meer ‘body’ krijgen. Wil je een blijvend resultaat dan kun je denken aan de inbreng van siliconen.

Wat vind jij ervan? Zou jij puur uit ijdelheid voor een nieuwe kin gaan? Of ga je liever voor nieuwe borsten? Of… doe je liever helemaal niets en kies je voor puur natuur?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE