Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Langere en vollere wimpers? Het kan! 5 Tips

Langere en vollere wimpers? Het kan! 5 Tips

De focus in de make-up ligt tegenwoordig vooral op de ogen. De wenkbrauwen moeten een …

Langere wimipers
5 Tips voor vollere en langere wimpers

De focus in de make-up ligt tegenwoordig vooral op de ogen. De wenkbrauwen moeten een perfecte vorm hebben en daaronder moeten lange, zwoele wimpers wapperen.

5 Tips voor langere en vollere wimpers

Alles goed en wel maar moedertje natuur is niet met iedereen even gul, zeker niet als het op wimpers aankomt. Gelukkig zijn er wel een aantal dingen die je kunt doen om je wimpers te verbeteren zonder dat je direct aan nepwimpers of wimperextensies hoeft te denken.

  1. Haal mascara altijd af. Ga niet naar bed met restjes mascara op je wimpers. Het droogt ze uit en ze breken gemakkelijker af.
  1. Gebruik geen waterproof mascara als het niet nodig is. Je moet veel te hard op je wimpers boenen om het spulletje er weer af te krijgen en er sneuvelen geheid wat haartjes.
  1. Gebruik een milde make-up remover om je mascara af te halen. Je kunt wat product op een watje doen en het even op je oogleden laten rusten zodat de mascara kan losweken. Op deze manier hoef je je wimpers niet te mishandelen om de make-up te verwijderen. Wees zuinig op je wimpers!
  1. Versterk je wimpers met casterolie (ook wel wonderolie genoemd). Castorolie is een weldaad voor je wimpers. Het maakt ze sterker en voller. Breng de olie ’s avonds met een schoon mascaraborsteltje op je wimpers aan. Belangrijk is dat je 100% zuivere castorolie gebruikt (anders kan de olie je ogen irriteren) en dat je niet teveel olie aanbrengt. Natuurlijk is het met deze middeltjes wel zo dat je ze consequent elke avond voor tenminste een paar maanden moet gebruiken. Het ricinolzuur in de castorolie heeft een antibacteriële werking en bevat omega 9 vetzuren. De haartjes kunnen zo in een gezonde omgeving groeien.
  1. Heb je geen castorolie in huis duik dan in het keukenkastje voor de olijfolie. Deze olie heeft een hydraterende werking en maakt je wimpers op den duur sterker en gezonder. Ook hier geldt weer dat je de olie elke avond met een schoon borsteltje in kleine hoeveelheden over de lengte van je wimpers aanbrengt.

 

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE