Trendystyle.net | The Blonde Potato | En nu… kunst in Bangkok. Love it!

En nu… kunst in Bangkok. Love it!

Ben op dit moment in Bangkok en gisterenavond nam een vriend ons mee naar de …

tanawat-suriyatongtam05Tanawat Suriyatongtam tanawat-suriyatongtam04 tanawat-suriyatongtam03Tanawat SuriyatongtamBen op dit moment in Bangkok en gisterenavond nam een vriend ons mee naar de opening van de tentoonstelling van een jonge Thaise kunstenaar, Tanawat Suriyatongtam. Om er te komen hebben we urenlang in de auto gezeten. Inmiddels is het regenseizoen hier begonnen en dat betekent nog meer verkeer dan gewoonlijk. We hebben er bijna twee uur lang over gedaan om drie, misschien vier kilometer af te leggen en we kwamen een paar minuten voor de sluiting (tegen half 9) bij de tentoonstelling aan. De opening was allang voorbij en er was geen gast meer te bekennen. Maar interessant was het wel. Tanawat werkt driedimensioneel en zet alles in de context van de mond. Door te praten geef je immers aan wat je wilt. Er waren verschillende schilderijen die een politiek item afschilderden, maar ik vond vooral de werken die over de plastische chirurgie en de ijdelheid van de mens gingen heel boeiend. En ook het schilderij en de schets met de merktassen. Ben tenslotte fashion & beauty editor!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE