Trendystyle | Horoscoop | Kreeft, horoscoop van de maand december 2022

Kreeft, horoscoop van de maand december 2022

Lees je horoscoop voor de maand december 2022. Maandhoroscoop voor de Kreeft. Ontdek wat de sterren voor jou in de petto hebben. Wat kun je verwachten?

Maandhoroscoop kreeft
Maandhoroscoop kreeft

Lieve Kreeft, dit is jouw horoscoop voor de maand december 2022
De afgelopen maanden hebben heel wat van je geduld gevergd en niet alles is gelopen zoals jij dat graag gezien had. Met de decembermaand zou daar wel eens verandering in kunnen komen. Je ziet de dingen opeens in een ander licht en een ongekende rust zou wel eens op je kunnen neerdalen.
LIEFDE – Geniet met volle teugen van de gezellige, kleinschalige feestelijkheden thuis, en laat je maar eens heerlijk door je partner in de watten leggen zonder je daarover schuldig te voelen of je verplicht te voelen zijn/haar attenties te moeten ’terugbetalen’ met tenminste evenveel attenties van jouw kant. Ook singles mogen deze maand best wat meer aandacht voor zichzelf opeisen. Teveel bescheidenheid is teveel van het goede!

Klik hier voor je horoscoop voor 2023

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE