De kerstboom versieren. 10 Lieve en ironische tips

Kerstboom
De kerstboom versieren…

Een kleine en lief bedoelde ironische handleiding voor het optuigen van de kerstboom. Een handleiding die we elk jaar opnieuw publiceren omdat we er zelf plezier in hebben. Omdat het de gemengde gevoelens die we tijdens de kerstdagen hebben goed weergeeft. En omdat dit lijstje laat zien dat je heus niet altijd ‘lief en voorbeeldig’ hoeft te zijn. Dat kleine beetje ‘enfant terrible’ mag best af en toe om een hoekje kijken. Ook tijdens de feestdagen :-)

1. Om de kerstboom te versieren moet je echt een slecht humeur hebben. Je moet er de P in hebben en gemakkelijk geïrriteerd en onrustig (doet het je denken aan PMS?), want alleen al het idee de kerstboom te versieren moet je bloed sneller doen stromen, moet je extra zuurstof geven, moet je beste humeur tevoorschijn toveren, moet je creativiteit prikkelen.

2. De kleur van de kerstballen moet goed staan bij de kleur van de kerstballen, dat wil zeggen van de kerstballen van het vorige jaar, en het jaar daarvoor, en het jaar daarvoor, en het jaar daarvoor…

3. De kerstboom optuigen doe je op blote voeten. Dan kun je gemakkelijker in de boom klimmen om ook in de hoogste takken ballen te hangen.

4. Kus de punt van de kerstboom – die de vorm heeft van een tandartsboor – voordat je hem zijn definitieve plaatsje geeft. Dit zal je zeker geluk brengen.

5. “Behang” jezelf met gouden en zilveren slingers (die je later voor de kerstboom zult gebruiken) en heupwieg door de kamer. Dit is een goede oefening voor het feest van Oud-en-Nieuw.

6. Probeer van de chocoladekransjes af te blijven. Ze zijn van surrogaatchocolade en bovendien zie je de kransjes anders niet langzaam smelten als je ze te dicht bij een lampje hebt gehangen.

7. Als je een echte boom gekocht hebt, zo eentje met naalden die behoorlijk pijn doen, zorg dan dat je hem gewapend met zonnebril of skibril en duikpak te lijf gaat… Je zult de hele kerst plezier hebben van deze maatregelen.

8. Vergeet niet om even te pauzeren voor een eetlepel Nutella. Dit geeft je energie en zorgt ervoor dat je je goede humeur behoudt.

9. Fluit af en toe om de kerstboom het gevoel te geven dat hij een echte boom is.

10. Doe – als je klaar bent – het licht uit en de lichtjes van de boom aan. Bekijk de boom eerst met één oog, dan met twee ogen en open mond. Bel dan je buurvrouw en daarna een verre kennis om je ervan te overtuigen dat het echt kerstmis is.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE