Trendystyle.net | Katy Perry is feelin' blue

Katy Perry is feelin' blue

Toen ik vanmiddag vlak voor het begin van de show van Viktor & Rolf een …

Toen ik vanmiddag vlak voor het begin van de show van Viktor & Rolf een enorme en snel bewegende mensenmassa (als een tyfoon) zag komen aanwervelen, wist ik dat er een ster in aantocht was. Alle ogen in Le Jardin des Tuileries waren gericht op de massa met daarin een blauw hoofd. Dit zijn van die gevallen waarin ik me wat afzijdig houd omdat het gemakkelijk is om een camera in je gezicht te krijgen. De bodyguards deelden bovendien rake klappen uit en ik zag de batterijen uit de camera van de fotograaf voor mij op de grond rollen. Toch is het me op één of andere manier op een heel relaxte manier gelukt om de zangeres te fotograferen. Dat Katy vandaag eregast bij de show van Viktor & Rolf was, is niet verwonderlijk. Het Nederlandse designersduo kleedde de zangeres voor haar videoclip E.T. ft. Kanye West.  Ook vandaag in het Parijse park leek Katy bijna net zo buitenaards als in haar video. Ze draag een blauwe jasjurk van Viktor & Rolf met daarbij hoge blauwe schoenen én… een blauwe beehive. Mooi?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE