Kapseltrends zomer 2020. Supervrouwelijk en lieflijk is dé trend voor alle haarlengtes!

De haartrends voor lente zomer 2020 laten voor alle haarlengtes dezelfde feeling zien: de kapsels zijn natuurlijk. Laagjes zijn op z’n retour. Volume is een must.

Kapseltrends zomer 2020. Supervrouwelijk en lieflijk is dé trend voor alle haarlengtes!
Kapseltrends zomer 2020. Supervrouwelijk en lieflijk is dé trend voor alle haarlengtes! Fashion Show: Marco Rambaldi. Foto: Mauro Pilotto

Lieflijk, vrouwelijk, natuurlijk, soft, niet al te gelaagd en met zachte volumes. Dit zijn de sleutelwoorden voor de kapsels voor zomer 2020. Of je nu voor kort haar gaat, voor een halflang kapsel kiest of voor lange manen, de mood is zacht. Scherpe hair cuts zijn uit de mode, undercuts zijn achterhaald, laagjes zijn ‘not done’. De mood is vrijgevochten. Geen strenge lijnen, maar zachte, aaibare lokken.

Kapseltrends zomer 2020. Supervrouwelijk en lieflijk is dé trend voor alle haarlengtes!

Kapsel trends lente zomer 2020
Kapseltrends zomer 2020. Supervrouwelijk en lieflijk is dé trend voor alle haarlengtes! Model: Hikari Mori. Foto: Charlotte Mesman

Voor de korte kapsels betekent dit vooral veel volume. Speelse pony’s geven de korte koppies beweging. Vraag aan je kapper of hij of zij je lokken op een zodanige manier kan knippen dat je extra volume krijgt, met name bovenop je hoofd, zonder dat je kapsel er gelaagd uitziet.

Kapsels herfst winter 2019 2020
Kapseltrends zomer 2020. Supervrouwelijk en lieflijk is dé trend voor alle haarlengtes! Fashion Show: Marco Rambaldi. Foto: Charlotte Mesman

Ook de halflange kapsels zijn soft en beweeglijk. Vermijd strenge bobjes maar ga voor een zachte beweging. Heb je krullen, laat die dan tot zijn recht komen. Laat je inspireren door de coupes uit de jaren ’60 en ’70.

Haartrends lente zomer 2020. Opsteekkapsels
Kapseltrends zomer 2020. Supervrouwelijk en lieflijk is dé trend voor alle haarlengtes! Modeshow: Fendi. Foto: Mauro Pilotto

Heb je lange lokken, ga dan voor natuurlijke en speelse kapseltjes zoals we die bij Fendi zagen. Breng je haar omhoog, maak een middenscheiding, draai de haarlokken aan elke kant rond en zet ze vast met een elastiekje zodat je een soort ‘taartjes’ krijgt. Het mag allemaal heel rommelig (lees: natuurlijk) zijn.

Bekijk de kapselfoto’s maar eens en ga voor een ultiem lieflijk zomerkapsel.

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

10 Regels om gezond af te vallen

Vind jij dat er wel een paar kilootjes af mogen? Doe het dan gezond en houd het leuk voor jezelf. Wees niet te streng en heb je lichaam lief! 10 Regels om gezond af te vallen.

GESPONSORDE LINKS