Kapseltrends zomer 2020. Bloemen in je haar is superhip(pie)

Eindexamenfeestje, afstudeerborrel, zin in een feestelijke look? Steek een bloem in je kapsel. Laat je inspireren door de haartrends voor lente zomer 2020.

Kapseltrends zomer 2020. Bloemen in je haar is superhip
Kapseltrends zomer 2020. Bloemen in je haar is superhip

Het wordt een andere zomer dan we verwacht hadden. Maar genieten zullen we! Trek je zwierigste jurkjes uit de kast en steek een bloem in je haar volgens de allernieuwste kapseltrends voor lente zomer 2020. Een enkele, simpele gerbera bloem geeft je kapsel direct een blije, zomerse twist. Steek je haar losjes op en bevestig de bloem lukraak ergens in je kapsel zoals bij de modeshow van Dolce & Gabbana. Schiet in je T-shirt en jeans en je hebt een superlook.

Kapseltrends zomer 2020. Bloemen in je haar is superhip
Kapseltrends zomer 2020. Bloemen in je haar is superhip. Modeshow: Dolce & Gabbana. Foto: Charlotte Mesman

Wil je het geraffineerder aanpakken – voor een besloten feestje, een eindexamenparty, een afstudeerborrel(tje), een bruiloft – dan kun je je haar achter in je nek samenbinden in een knot waar je romantische nepbloemen in verwerkt. Zo’n kapsel wordt hip als je je haar een tijdelijk trendy kleurtje meegeeft.

Kapseltrends zomer 2020. Bloemen in je haar is superhip
Kapseltrends zomer 2020. Bloemen in je haar is superhip. Modeshow: Luisa Beccaria. Foto: Charlotte Mesman

Voor een heel bijzondere look kun je je laten inspireren door de bloemenlook van de Italiaanse modeontwerper Giambattista Valli. De gezichten van de modellen op zijn catwalk voor lente zomer 2020 waren omlijst door bloemenkransen die over het voorhoofd liepen. Dit is een look voor uitzonderlijke gelegenheden (misschien ga je deze zomer trouwen), maar je kunt er ook een diadeem van maken en de bloemen wat hoger op je hoofd plaatsen. Het ziet er in ieder geval beeldig uit.

Kapseltrends zomer 2020. Bloemen in je haar is superhip
Kapseltrends zomer 2020. Bloemen in je haar is superhip. Modeshow: Giambattista Valli. Foto: Mauro Pilotto

Ons advies: laat je inspireren door deze bloemenkapsels! Interpreteer ze op je eigen, persoonlijke manier.

TRENDYSTYLE

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

10 Regels om gezond af te vallen

Vind jij dat er wel een paar kilootjes af mogen? Doe het dan gezond en houd het leuk voor jezelf. Wees niet te streng en heb je lichaam lief! 10 Regels om gezond af te vallen.

GESPONSORDE LINKS