Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Kapseltrends zomer 2020. Beachy waves, vlechten en goudkleurige haaraccessoires

Kapseltrends zomer 2020. Beachy waves, vlechten en goudkleurige haaraccessoires

De kapseltrends voor lente zomer 2020 laten weer behoorlijk veel vlechtkapsels zien. Van strakke twee-vlechtjes kapsels tot moderne, grille vlechtsculpturen. Maar soms is een wat losser kapsel wel zo fijn.

Kapseltrends zomer 2020. Beachy waves, vlechten, rondgedraaide lokken en meer
Kapseltrends zomer 2020. Beachy waves, vlechten, rondgedraaide lokken en meer. Foto: Charlotte Mesman

Volgens de kapseltrends voor lente zomer 2020 gaan we ons haar weer volop vlechten. Het twee-vlechtenkapsel is hot. Ook kapsels met kleine vlechtjes als ‘haaraccessoire’ doen het goed. Maar soms zijn wat lossere haarkapsels wel zo fijn. Denk aan een losse (beach) wave met wat luchtig ineen gedraaide, net-niet gevlochten lokken. Steek er dan nog wat grappige haaraccessoires in – speldjes met parels, schelpjes, wat je wilt – en je bent blij!

Trendy vlechtkapsels volgens de haartrends voor lente zomer 2020

Haarstyling trends zomer 2020. Vlechtkapsels
Haarstyling trends zomer 2020. Deze vlechtkapsels zijn hot! Modeshow: Dior zomer 2020
Haarstyling trends zomer 2020. Vlechtkapsels
Haarstyling trends zomer 2020. Deze vlechtkapsels zijn hot! Modeshow: Yohji Yamamoto. Foto: Mauro Pilotto

Losjes ineengedraaide beachy waves. Lang leve de vrijheid en de zomer!

De vlechtkapsels volgens de allernieuwste trends zijn mooi, daar niet van, maar soms stemt een wat zachter gestyled hoofd gewoon heel blij. Bekijk het kapsel met beach waves en ineengedraaide lokken op de foto’s hieronder maar eens.

Kapseltrends lente zomer 2020. Beachy waves, ineengedraaide lokken en haaraccessoires
Kapseltrends lente zomer 2020. Beachy waves, ineengedraaide lokken en haaraccessoires. Foto: Charlotte Mesman
Kapseltrends lente zomer 2020. Beachy waves, ineengedraaide lokken en haaraccessoires
Kapseltrends lente zomer 2020. Beachy waves, ineengedraaide lokken en haaraccessoires. Foto: Charlotte Mesman

De look is vrij eenvoudig zelf te creëren. Was je haar en vlecht het als het handdoekdroog is. Als je je vlechten uithaalt, valt je haar in ‘beachy waves’ uiteen. Met een zoutspray kun je die karakteristieke strandtextuur nabootsen. Want bij strandhaar gaat het niet alleen om de vorm maar ook om de textuur van je haar. Gebruik haarproducten die je haar mat maken in plaats van glanzend.

Heb je eenmaal de juiste textuur te pakken, draai de lokken die langs je gezicht vallen dan losjes om zichzelf en breng ze naar achteren. Zet vast met speldjes en verwerk er dan haaraccessoires in. Figuratieve speldjes of ook een diadeem (zie de foto’s). Rond de diadeem die je met pinnen/steekspeldjes vastzet, trek je wat plukjes haar los zodat het accessoire als het ware door het haar heen te zien was, als schelpjes die half onder het zand verborgen zijn… Heerlijk toch!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE