Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Draai de tijd terug met deze anti-aging kapsel tips

Draai de tijd terug met deze anti-aging kapsel tips

Pony’s, laagjes, volume bovenop je hoofd, pittige pixie cuts, spannende waves voor zachte, verjongende bewegingen in je haar. Check deze anti-aging kapsel tips.

Kapseltrends 2022
Draai de tijd terug met deze anti-aging kapsel tips. Foto Charlotte Mesman

Draai de tijd terug met een goed gekozen hair look. Er zijn kapsels waarmee je jaren van je leeftijd afsnoept. De haartrends voor 2022 maken het ons gemakkelijk. Er zijn talloze trends met een anti-aging effect. Neem onze anti-aging tips voor een jeugdig voorkomen maar eens door. En vergeet niet om de kapselfoto’s te bekijken!

Kapseltrends 2022
Kapseltrends 2022. 10x Anti-aging tips. Draai de tijd terug! Foto: Charlotte Mesman
  • Dun haar? Ga voor een korte, vlotte coupe. Kort haar oogt modern, energiek en jong. Jeugdige pixie cuts à la Mia Farrow (Rosemary’s Baby) zijn weer helemaal hip! Heb lak aan rimpels. Alles staat en valt met attitude!
  • Grijs haar? Je kunt kiezen : ga voor mooi grijs (zilvershampoo!) òf een korter haarcoupe die je kleurt (korter haar ondervindt op den duur minder schade van chemische behandelingen dan lang haar, simpelweg omdat je je haar vaker knipt). Vraag advies aan je kapper. Maar onthoud dat natuurlijk grijs haar trendy is!
  • Gezegend met vol haar? Laat beweging in de haarpunten knippen voor een licht en luchtig (lees: jeugdig) silhouet. Lang haar op één lengte kan zwaar ogen.
  • Voorhoofdrimpels? Ga voor een pony die je voorhoofd bedekt. Pony’s à la Jane Birkin bijvoorbeeld zijn bijzonder vrouwelijk en flatterend.
  • Kraaienpootjes? Ga voor een gordijntjespony en of kortere zijlokken die gezicht aan weerszijden mooi omlijsten.
Kapseltrends 2022
Kapseltrends 2022. 10x Anti-aging tips. Draai de tijd terug! Foto: Charlotte Mesman
  • Instant facelift? Ga voor een volumineus kapsel op kaaklengte. Je nek lijkt er langer door en je gezichtstrekken verzachten.
  • Niet al te strakke kaaklijn? Ga voor een bob/lob die aan de voorkant langer is en je kaaklijn bedekt. Vlot van achteren, geraffineerd en flatterend van voren. Style je haar met een moderne wave voor een up-to-date look.
Kapseltrends 2022
Kapseltrends 2022. 10x Anti-aging tips. Draai de tijd terug! Foto: Charlotte Mesman
  • Boost nodig? Ga voor meer volume bovenop je hoofd met een ondeugend kruintje of laagjes. Alles wat omhoog gaat/staat, maakt jong.
  • Slap of futloos haar? Ga voor lange lagen om beweging en volume te creëren. Je kunt je haar ook boosten door je gebruikelijke scheiding iets te verleggen. Ook een haarkleur – al is het maar een transparante toner – kan dun of futloos haar een boost geven omdat het de textuur van je haar verstevigt.
  • Haarkleur? Ga niet te donker! Lichtere kleuren maken jonger. Highlights geven je gezicht licht en doen vervaagde gelaatstrekken vervagen. Enkel al een paar lichtere babylights langs je gezicht doen wonderen. Deze techniek heet ‘face framing’ en iedere kapper is ermee bekend.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE