Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Kapseltrends 2021. Heb jij krullen? Lucky you. Zo zien de allernieuwste krullenkapsels eruit!

Kapseltrends 2021. Heb jij krullen? Lucky you. Zo zien de allernieuwste krullenkapsels eruit!

Krullen zijn dé haartrend voor 2021. Nu niet allemaal naar de kapper hollen voor een permanentje! Maar heb je van nature krullen of slag, doe er dan iets mee.

Kapseltrends 2021. De allernieuwste krullenkapsels
Kapseltrends 2021. De allernieuwste krullenkapsels

Er was een tijd dat we krullen wegstyleden. Toen kwam er een (korte) periode waarin we weer héél eventjes aan het permanent gingen. Die periode viel gelijk met het ‘hipster-tijdperk’ van de heren (jullie vast bekend). Elke haar moest gecontroleerd worden en doen wat wij wilden. Als het moest gingen we zelfs tegen de natuur in. Voor de haartrends voor lente zomer 2021 is dat wel anders.

Kapsels 2021
Kapseltrends 2021. De allernieuwste krullenkapsels. Foto: Charlotte Mesman

Je haartype en de textuur ervan is het uitgangspunt voor de kapsels voor lente zomer 2021. Heb je krullen of slag, doe er dan iets mee! ‘Krullen zijn dit seizoen een belangrijk referentiekader in de kapseltrends voor lente zomer 2021,’ vertelde Fabrizio Palmieri van Toni&Guy Italië ons in een interview. ‘Denk daarbij de explosieve krullen zoals we die in de jaren ’80 zagen. Verder gaan we voor glanzende texturen en interessante volumes. Krullen maken deel uit van het ‘body positivity’-concept. De zogenaamde inclusiviteit komt terug in de textuur.’

Kapsel trends 2021
Kapseltrends 2021. De allernieuwste krullenkapsels. Foto: Charlotte Mesman
Kapseltrends 2021
Kapseltrends 2021. De allernieuwste krullenkapsels. Foto: Charlotte Mesman

Internationale stijliconen die met hun krullen de kapseltrends voor lente zomer 2021 beïnvloeden zijn Nicole Kidman en de Amerikaanse actrice Julia Garner. Een schoolvoorbeeld van een Bekende Nederlander met een explosieve krullenbos is natuurlijk Katja Schuurman. Maar waar het om gaat, is nu eens nìet om de Vips te imiteren, maar om je eigen krullen of haar te accentueren en op zijn mooist te doen uitkomen. Met lekker grote volumes en misschien wel een pony, een krullende pony of course. Glad föhnen is dit seizoen not done. Laat die krullen zien!

Kapseltrends 2021. De allernieuwste krullenkapsels
Kapseltrends 2021. De allernieuwste krullenkapsels. Op deze foto: de Amerikaanse actrice Julia Garner

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE