Trendystyle.net | Kerstmis en Feesten 2023 | Kadootjes die je beter NIET kunt geven

Kadootjes die je beter NIET kunt geven

Met de Sint en Kerst worden we overladen met cadeaus en daar zitten ook veel zelfgemaakte dingen tussen. Lief dat er zo hard aan gewerkt is, maar…

Ben je dol op breien en heb je de afgelopen maanden maar liefst 12 erwtengroene sjaals in elkaar geflanst? Geef ze dan niet aan familieleden en vrienden voor de Kerst. Datzelfde geldt voor die handgeschilderde dennenappels. We zijn er niet zeker van of de ontvangers van jouw cadeau jouw talent wel naar juiste waarde zullen schatten.

Met de Sint en Kerst worden we overladen met cadeaus en daar zitten ook veel zelfgemaakte dingen tussen. Lief dat er zo hard aan gewerkt is, maar hoeveel van deze cadeaus zijn echt welkom? Vaak krijgen we allerlei onpraktische rommeltjes in de schoot geworpen waar we niet veel mee kunnen. Natuurlijk is de sneeuwpop die je zoon of dochter op school voor je heeft gemaakt, het mooiste cadeau van de wereld, maar het DIY wordt niet door iedereen op prijs gesteld. Tenzij je Martha Stewart heet (of echt een soort wereldwonder bent).

DIY cadeaus overtreffen het duurste juweel als ze echt sentimentele waarde hebben. Maar ze moeten dan wel echt uniek en op de persoon toegespitst zijn (ze moeten de zogenaamde ‘you-me’-feeling hebben). Pas dan zullen ze met echte blijheid ontvangen worden.

Overigens zijn er ook andere cadeaus die je beter kunt vermijden:

  • Kaarsen en servetjes. Zo fantasieloos. De ontvanger weet precies hoeveel tijd en energie jij hebt besteed aan het uitzoeken van een cadeau voor hem of haar.
  • Anti-cellulite of anti-rimpelcrème. Niemand vindt het leuk om tijdens de feestdagen met schoonheidsfoutjes geconfronteerd te worden.
  • Zelfhulpboeken met titels als ’Vijftig geworden? Voel je jong!’
  • Fataal zijn kledingstukken waarvan je op voorhand al aanvoelt dat die wel eens te klein zouden kunnen zijn voor diegene aan wie je dit cadeau schenkt. Ga eerder voor een te grote maat.
  • Mutsen en sjaals die je zelf gebreid hebt. Echt, niemand is hier blij mee!
  • Biologische of ecologische cadeaus die je zelf hebt gemaakt van gebruikte haarspelden, toiletrollen enzovoorts…
  • Kerstkoekjes die je een maand van tevoren hebt gebakken. Mooi om te zien maar om o wee als je je tanden erin zet.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE