Trendystyle.net | Fashion trends | Is 18 jaar te jong om een kind te krijgen? Lucky Blue vindt van niet!

Is 18 jaar te jong om een kind te krijgen? Lucky Blue vindt van niet!

Woow! In een tijd waarin iedereen zich afvraagt of dit nog wel een wereld is …

Topmodel Lucky Blue
Topmodel Lucky Blue

Woow! In een tijd waarin iedereen zich afvraagt of dit nog wel een wereld is om kinderen te krijgen, kondigt topmodel Lucky Blue, 18 jaar oud, aan dat er voor hem en zijn vriendin, het model Stormi Bree, een baby op komst is.

De jonge Adonis met de staalblauwe ogen plaatste het bericht op Instagram en zegt erbij dat hij zich gezegend en gelukkig voelt met dit leven en dat hij niet kan wachten om deze ervaring mee te maken.

Lucky Blue is één van de meest gevraagde modellen. Eergisteren nog liepen we hem tegen het lijf bij de show van Chanel die hij net gelopen had. Overigens is ‘tegen het lijf lopen’ misschien wat overdreven, want de knappe jongeman werd omringd door hordes wildenthousiaste vrouwelijke fans en fotografen, en was daardoor behoorlijk onbenaderbaar. Blijkbaar heeft de ‘baby-op-komst’ notitie geen afbreuk aan zijn populariteit gedaan.

Het ontwapenende aan Lucky Blue is zijn enthousiasme over alle dingen. We spraken hem meerdere malen backstage en daar vertelde hij dat hij zelfs kan genieten van de chaos buiten met al die fans om hem heen. Behalve zijn modellencarrière heeft Lucky ook nog een muziekband samen met zijn zusjes. En daar gaat dan nu ook nog een baby bij komen…

Wat vinden jullie ervan om op zo’n jonge leeftijd een kind te krijgen? Wij zijn benieuwd!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE