Is 18 jaar te jong om een kind te krijgen? Lucky Blue vindt van niet!

Topmodel Lucky Blue
Topmodel Lucky Blue

Woow! In een tijd waarin iedereen zich afvraagt of dit nog wel een wereld is om kinderen te krijgen, kondigt topmodel Lucky Blue, 18 jaar oud, aan dat er voor hem en zijn vriendin, het model Stormi Bree, een baby op komst is.

De jonge Adonis met de staalblauwe ogen plaatste het bericht op Instagram en zegt erbij dat hij zich gezegend en gelukkig voelt met dit leven en dat hij niet kan wachten om deze ervaring mee te maken.

Lucky Blue is één van de meest gevraagde modellen. Eergisteren nog liepen we hem tegen het lijf bij de show van Chanel die hij net gelopen had. Overigens is ‘tegen het lijf lopen’ misschien wat overdreven, want de knappe jongeman werd omringd door hordes wildenthousiaste vrouwelijke fans en fotografen, en was daardoor behoorlijk onbenaderbaar. Blijkbaar heeft de ‘baby-op-komst’ notitie geen afbreuk aan zijn populariteit gedaan.

Het ontwapenende aan Lucky Blue is zijn enthousiasme over alle dingen. We spraken hem meerdere malen backstage en daar vertelde hij dat hij zelfs kan genieten van de chaos buiten met al die fans om hem heen. Behalve zijn modellencarrière heeft Lucky ook nog een muziekband samen met zijn zusjes. En daar gaat dan nu ook nog een baby bij komen…

Wat vinden jullie ervan om op zo’n jonge leeftijd een kind te krijgen? Wij zijn benieuwd!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE