Trendystyle.net | The Blonde Potato | I’m pretty! Maar alleen in Japan :-)

I’m pretty! Maar alleen in Japan :-)

Help! Ik heb hier in Japan een soort van verslaving ontwikkeld, een ‘fotobooth’-verslaving. Het is …

Photo booth Japan

Help! Ik heb hier in Japan een soort van verslaving ontwikkeld, een ‘fotobooth’-verslaving. Het is hier een vorm van amusement om naar een speelhal te gaan en je dan in een van de vele ministudio’s te laten fotograferen. Het hele proces is helemaal geautomatiseerd en – belangrijker nog – het resultaat gegarandeerd! Op deze foto’s zie je er altijd fantastisch uit!

Na het maken van de foto’s kun je ze zelf bewerken aan de hand van een aantal keuzes. Hoe groot wil je je ogen (big eyes zijn hier in!) en hoe lelieblank wil je je huid? Verder kun je ook de lay-out zelf bepalen en teksten op de foto’s zetten. Het is voor mij een heel gedoe en ik gok de hele tijd maar wat want het is allemaal in het Japans. Het is elke keer maar weer afwachten hoe de print eruit gaat zien. Maar ik vind het… LEUK LEUK LEUK!!! Morgen weer :-)

Photo booth Japan
Photo booth Japan

Meer op Trendystyle.net

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE