Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Haartrends winter 2020. Dit korte kapsel is superhip!

Haartrends winter 2020. Dit korte kapsel is superhip!

Een kort maar vrouwelijk kapsel? Dit korte koppie is supercool en helemaal in lijn met de allernieuwste kapseltrends voor herfst winter 2020 2021.

Haartrends winter 2020. Dit korte kapsel is superhip!
Haartrends winter 2020. Dit korte kapsel is superhip! Modeshow: Arthur Arbesser. Photo: courtesy of Arthur Arbesser

Zin om de schaar in je haar te zetten? We hebben een supercool kapseltje volgens de allernieuwste haartrends voor herfst winter 2020 2021 voor je! Het is kort, maar vrouwelijk, heel gemakkelijk in het onderhoud, trendy maar ook chic. Ja, al deze eigenschappen vind je in één enkel kapseltje. Bekijk de kapselfoto’s op deze pagina maar eens.

Kapseltrends winter 2020. De allernieuwste korte kapsels
Kapseltrends winter 2020. De allernieuwste korte kapsels. Modeshow: Arthur Arbesser. Model: Sveta Black. Foto: Charlotte Mesman

Dit korte kapsel is dé trend voor herfst winter 2020.  Het is kort in de nek maar bovenop het hoofd en rond het gezicht is het wat langer. We gaan in dit geval dus niet voor een kort, opspringend kruintje op het midden van het hoofd om volume te creëren, maar voor  langere lokken die het gezicht omlijsten. Hierdoor komt dit korte kapseltje heel vrouwelijk over. Van voren gezien lijkt het zelfs lang.

Haartrends winter 2020. Dit korte kapsel is superhip!
Kapseltrends winter 2020. De allernieuwste korte kapsels. Modeshow: Arthur Arbesser. Model: Sveta Black. Foto: Charlotte Mesman

Het spannendste detail vind je in de nek. Van achteren is het haar wat langer, maar niet opgeknipt zoals we dat de afgelopen seizoenen vaak zagen. Het is wat uitgedund waardoor je de lengte blijft behouden maar toch dat pittige effect van een kort kapsel verkrijgt.

Haartrends winter 2020. Dit korte kapsel is superhip!
Haartrends winter 2020. Dit korte kapsel is superhip! Modeshow: Drome. Model: Sveta Black. Foto: Charlotte Mesman

Dit korte kapsel van model Sveta Black is hét kapsel voor winter 2020. Het laat zich bovendien heel gemakkelijk stylen. Wet looks zijn ook het komende seizoen de trend. In dit geval doe je wat gel in je haar en haal je er een fijne kam door. Klaar ben je! Voor een speciale gelegenheid kun je dit korte kapseltje opleuken met haaraccessoires zoals een diadeem of haarband. Wat je ook doet, het is kort, fris, pittig én supervrouwelijk. We love it!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE