Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Met deze jolige haarknotjes ben je helemaal on-trend

Met deze jolige haarknotjes ben je helemaal on-trend

Influencers en social media dicteren de haartrends voor 2022. Good to know: lage knotten zijn goed voor een chique hair look, jolige knotten voor een jonge, anti-aging look.

Haartrends 2022
Met deze jolige haarknotjes ben je helemaal on-trend. Foto Charlotte Mesman

Lage knotten zijn een klassieker en een tijdloze favoriet van de fashion influencers omdat ze superchic zijn. Maar tegenover elke trend staat een tegentrend. Meer dan ooit zien we dat in de modetrends maar ook in de kapseltrends voor 2022 gebeuren. Tegenover de chique en lage knotten staan jolige knotten die je bovenop je hoofd plant.

Trend alert 2022: jolige knotten. Deze haartrends mag je niet missen
Jolige knotten. Deze haartrends mag je niet missen. Foto: Charlotte Mesman

Eén of twee, het maakt niet uit. Topknotten zijn hot. Je kunt er alle kanten mee op. Voor een crazy look ga je voor twee dotjes die met een beetje fantasie op vertederende konijnenoren lijken.

Haartrends 2022
Met deze jolige haarknotjes ben je helemaal on-trend. Foto Charlotte Mesman

Knotten zijn supercool als je uitgroei in je haar hebt, aldus hair stylist Floor Kleyne. Het is een perfecte manier om speels met uitgroei om te gaan. Je haar in één kleur, je knot in een andere. Uit nood creëer je een spannende look.

Voor een speelse glamour look maak je een losse topknot met speelse lokken rond je gezicht. Haal er een paar lange oorhangers met strass bij en je hebt een super partylook.

Haarknotten
Jolige knotten. Deze haartrends mag je niet missen. Foto: Charlotte Mesman

Een topknot kan ook best sportief en zeker heel jong zijn, namelijk als je ‘m lekker strak bovenop je hoofd vastzet. Het voordeel van opwaartse kapsels is bovendien dat ze jong en vrolijk maken in tegenstelling tot neerwaartse lijnen die chic zijn maar ook wat ouwelijk kunnen overkomen. Trek je haar lekker strak omhoog zodat je ook nog eens een liftend anti-aging effect krijgt, altijd superwelkom.

Haarknotten
Jolige knotten. Deze haartrends mag je niet missen. Foto: Charlotte Mesman

Met andere woorden: ga voor een topknot (of twee) voor een anti-aging effect. Ben je piepjong en houd je van een stijlvolle look dan is juist een lage knot jouw ding.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE