Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Boost je kapsel met een zijscheiding. High impact én anti-aging!

Boost je kapsel met een zijscheiding. High impact én anti-aging!

De ultieme kapseltrend 2022 is de middenscheiding, maar laten we de zijscheiding niet vergeten! Deze haardracht is flatterend én anti-aging!

Kapseltrends 2022
Kapseltrends 2022. Hip met zijscheiding. Foto Charlotte Mesman

De kapseltrends 2022 staan in het teken van de middenscheiding. Ook influencers zweren erbij. En dat is gemakkelijk te begrijpen. Een middenscheiding is stijlvol, ordelijk en chic. Als je gaat solliciteren bijvoorbeeld, heb je baat bij een middenscheiding (jij bent een net type en hebt alles onder controle!). Maar laten we de (lage) zijscheiding alsjeblieft niet vergeten!

Kapseltrends 2022
Kapseltrends 2022. Boost je kapsel met een zijscheiding. Foto: Charlotte Mesman

Want hoe chic de middenscheiding ook is, de zijscheiding is trendy, hip én flatterend. Juist omdat de zijscheiding niet symmetrisch is, worden schoonheidsfoutjes (asymmetrische gelaatstrekken) gecorrigeerd. De zijscheiding creëert bovendien body/massa, zeker als je ‘m ’tegendraads’ draagt, dus aan de kant waar je zijscheiding gewoonlijk niet valt. Dat is heel welkom als je vrij dun haar hebt.

Kapseltrends 2022. Boost je kapsel met een zijscheiding
Kapseltrends 2022. Boost je kapsel met een zijscheiding. Foto: Charlotte Mesman

Maak je een zijscheiding dan kun je het haar aan beide zijden van je gezicht achter je oren dragen, maar wil je een niet al te strakke kaaklijn een beetje verdoezelen, dan laat je de volle haarkant over je gezicht vallen. Zo wordt de zijscheiding behalve trendy ook anti-aging.

Kapseltrends 2022
Kapseltrends 2022. Boost je kapsel met een zijscheiding. Foto: Charlotte Mesman

Tijdens de Milan Fashion Week fotografeerden we deze kapsels met lage zijscheiding. Een vuistregel is: hoe lager je zijscheiding, hoe moderner je look. Wij waren direct verliefd op deze kapseltjes! Bekijk de foto’s maar eens en geef je hair look een boost met een lage zijscheiding.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE