Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Haartrends 2021. Zo zien de halflange kapsels voor 2021 eruit! (Lees: cool!)

Haartrends 2021. Zo zien de halflange kapsels voor 2021 eruit! (Lees: cool!)

De halflange kapsels en hair cuts voor 2021 zijn zò ontzettend cute! Ontdek de kapseltrends voor halflang haar voor 2021. En dan maar hopen de kapsalons snel weer open mogen!

Haartrends 2021. Halflange kapsels 2021. Deze bobkapsels zijn trendy
Haartrends 2021. Halflange kapsels 2021. Deze bobkapsels zijn trendy. Foto: Fendi, Sportmax, Blumarine

De halflange kapseltjes voor het nieuwe jaar zijn ongelooflijk schattig. Je zou toch zo de schaar in je haar zetten! De allernieuwste haartrends voor 2021 zijn ongelooflijk inspirerend. Halflang haar neemt weer een belangrijke plaats in de trends in. En in 2021 zijn de hair cuts ‘cuter’ dan ooit!

Kapseltrends herfst winter 2020 2021. Halflange kapsels
Kapseltrends 2021. Halflange kapsels. Modeshow: Elena Miro. Foto: Charlotte Mesman

Zagen we de afgelopen jaren vooral halflange kapseltjes die op één lengte waren geknipt, het komende seizoen gaan we weer wat meer met lengteverschillen en met lagen spelen. Ook gaan we meer halflang haar met pony’s zien. Seventies pony’s en volle en brede pony’s à la Amélie (Poulain), ronde pony’s, lange pony’s en micro bangs.

Kapseltrends 2021. Bob kapsel. Kort kapsel
Kapseltrends 2021. Dit is het mooiste bob kapsel ever! Kort kapsel. Model: Alina Bolotina. Foto: Charlotte Mesman

Maar de grote nieuwigheid zit ‘m (ook) in de haarstyling. In plaats van steil haar of een zwoele wave (altijd mooi) gaan we spelen met wet looks (haal de wet gel maar weer tevoorschijn!), met finger waves, met seventies looks en met jaren ’60 kappershoofden. Haal de krultang maar weer tevoorschijn en krul je haar eens naar buiten en zet het aan de zijkant van je hoofd vast met een sierspeld.

Kapseltrends herfst winter 2020 2021. De mooiste halflange kapsels van de Fashion Week
Kapseltrends 2021. De mooiste halflange kapsels van de Fashion Week. Foto: Charlotte Mesman

Let ook even op de haarkleurtrends voor 2021. Een kastanjebruine of chocoladebruine haarkleur is hot.

Bekijk de kapselfoto’s maar eens en laat je inspireren. Op naar een supertrendy en hip halflang kapsel. Deze haarlengte is geschikt voor elke leeftijd.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE