Trendystyle.net | Chinees Nieuwjaar. Wens jullie al het goud van de wereld!

Chinees Nieuwjaar. Wens jullie al het goud van de wereld!

Terwijl Nederland carneval viert, ben ik hier in Bangkok midden in het feestgedruis van het …

Chinees Nieuwjaar Bangkok 2013 chinese-new-year08 chinese-new-year07 chinese-new-year06 chinese-new-year05 chinese-new-year04 chinese-new-year03 chinese-new-year02Terwijl Nederland carneval viert, ben ik hier in Bangkok midden in het feestgedruis van het Chinese Nieuwjaar beland. Klinkt onlogisch? Dat is het niet. Veel inwoners van Bangkok zijn oorspronkelijk uit China afkomstig en het feest leeft hier echt. Rood en roze zijn de kleuren in deze dagen.  Vanmorgen vroeg stonden er overal tonnen met vuur en het was vandaag in de centrum ontzettend druk (het is hier 6 uur later dus de dag is al voorbij :-). In Terminal 21, een van de nieuwste mails, zag ik dit optreden ter ere van het Jaar van de Slang. Natuurlijk wenst iedereen elkaar vandaag veel geluk, maar vooral ook veel geld (lees: goud!) toe. Ik kocht zelf ook een nep goudklompje om cadeau te doen. Iedereen nogmaals een voorspoedig 2013 toegewenst, met veel goud :-) Gong Xi Fa Ca! ‘Wish you prosperity’ in Mandarijn, heb ik mij laten vertellen.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE