Trendystyle.net | Waar is Naomi Campbell?

Waar is Naomi Campbell?

Ik spring in deze Bangkok-dagen even van de hak op de tak. Er zit gewoon …

Maru Japans restaurant Bangkok maru-japans-restaurant-bangkok02 maru-japans-restaurant-bangkok04 maru-japans-restaurant-bangkok05Ik spring in deze Bangkok-dagen even van de hak op de tak. Er zit gewoon geen lijn in! Shoppen, eten, slapen, eten, dansen (Gangnam style!), zonnen! Even bijtanken zodat ik eind februari, begin maart de modeweken weer goed aankan. Overigens dineerde ik gisteren bij ‘Maru’, een bekend Japans restaurant in Bangkok. Naomi Campbell zou een tijdje geleden een avondje in Bangkok zijn geweest en bij twee restaurants een tafel hebben geboekt. Bij Vertigo (Bayan Tree Hotel) op de 61ste verdieping met superuitzicht over de metropool en bij Maru, authentiek Japans restaurant in een antiek Thais huis. Ik weet niet wat het geworden is, maar ik vond Maru eenvoudig maar tegelijkertijd heel geraffineerd. Het restaurant staat in de top 10 van de internationale Japanse restaurants in Azië. But who cares? I loved it. Waar houden jullie meer van? Van glam of geraffineerde eenvoud? Jullie kennen mijn antwoord al :-)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE