Gebleekte wenkbrauwen. Ja of nee?

 Zijn we er net een beetje aan gewend, gooien de make-up artiesten het weer over een andere boeg. Eerst moesten de wenkbrauwen van de modellen koste wat het kost gebleekt worden. Een trend die de mannequins zelf al snel oppakten en die hun vaak al buitenaardse gezichtjes een nog intrigerender look gaven.

En juist nu wij op het punt stonden om onze eigen wenkbrauwen te bleken, verklaarden de topvisagisten, tijdens de laatste Fashion Weeks (winter 2010 2011), gebleekte wenkbrauwen weer helemaal uit. Zichtbare en mooi opgemaakte wenkbrauwen zijn nu weer in de mode.

Maar wat vind jij? Vind jij gebleekte of licht opgemaakte wenkbrauwen mooi? Zou je er zelf voor kiezen?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE