Gebleekte wenkbrauwen. Ja of nee?

 Zijn we er net een beetje aan gewend, gooien de make-up artiesten het weer over een andere boeg. Eerst moesten de wenkbrauwen van de modellen koste wat het kost gebleekt worden. Een trend die de mannequins zelf al snel oppakten en die hun vaak al buitenaardse gezichtjes een nog intrigerender look gaven.

En juist nu wij op het punt stonden om onze eigen wenkbrauwen te bleken, verklaarden de topvisagisten, tijdens de laatste Fashion Weeks (winter 2010 2011), gebleekte wenkbrauwen weer helemaal uit. Zichtbare en mooi opgemaakte wenkbrauwen zijn nu weer in de mode.

Maar wat vind jij? Vind jij gebleekte of licht opgemaakte wenkbrauwen mooi? Zou je er zelf voor kiezen?

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

30 gedachten over “Gebleekte wenkbrauwen. Ja of nee?”

 1. Tja, gewoon doen wat je zelf wil. Wat vind je zelf mooi? Ik hou zelf heel erg van naturel (geen tot weinig make-up), en ik vind mn wenkbrauwen wel prima zo, dus laat ik ze ook zo.
  Mode is maar mode, er wordt een hoop geld aan verdient (hoe meer je wil veranderen hoe meer je uitgeeft).

 2. ik vind wenkbrauwen zoals ze zijn het mooist
  geen neppe kleur eraan maar gewoon de echte kleur
  X

 3. ik heb zelf helemaal geen kleur wenkbrauwen, mijnes zijn helaas doorzichtig. en het ziet er nietuit als k ze donderder maak :$

  x

 4. ik vind het eigenlijk wel mooi. het geeft je zoiets buitenaards. en je kunt het altijd weer veranderen toch? heeft iemand enig idee hoe lang je wenkbrauwen, als je ze eenmaal gebleekt hebt, licht blijven? Annemiek

 5. Ik vind dat als je je haar hebt geverfd, dat je dan ook je wenkbrauwen moet verfen of tekenen. Dat ziet er veel verzorgder uit.

 6. tsja, waarom vechten om gebleekte wenkbrauwen of niet?!
  Slaat toch nergens op om over zulke onderwerpen te praten?
  kunnen we tegenwoordig niet meer anders denken dan alleen maar mode, mode, mode.
  doe wat je zelf wil en waar je je zelf fijn bij voelt.
  oke verzorgt eruit zien spreekt voor zich, maar moet dat je zo overdrjiven door een artikel te plaatsen over gebleekte wenkbrauwen??

 7. ik vind toch dat je je eigen wenkbrauwen moet laten zoals ze zijn, het gaat dan om de kleur. Epileren kan natuurlijk altijd. Maar bleken vind ik niet echt heel mooi.

  xx

 8. Ik zou dan voor donkere wenkbrauwen kiezen, ik heb zelf hele lichte wenkbrauwen en ik zou willen dat je ze zag, dus wat heeft het voor nut om ze te bleken omg!

 9. licht blauw ijk me mooi bij roodhaar en groen bij bruin en geen wenkbrouwen als je zwart haar hebt en als je blond bent kool zwart …………….Jaaaah ahum nee natuurlijk beetje epileren ..

 10. licht blauw lijkt me mooi bij rood haar en groen bij bruin en geen wenkbrauwen als je zwart haar hebt en als je blond bent kool zwart …………….Jaaaah ahum nee natuurlijk beetje epileren ..ja vind ik moet kunnen .Vooral doen wat je zelf mooi vind

 11. ik heb zelf rood haar, maar nu bruin geverfd. dus ik maak me wenkbrouwen ook steeds bruin. ik zou ze nooit bleken.. zou mij ook niet staan!

 12. De mijne zijn pikzwart en zien er streng en zwaar uit. Ik bleek ze een heel klein beetje zodat ze donkerbruin zijn – dat steekt ook mooi af bij mijn wimpers, die dan nog steeds pikzwart zijn. Maar zo helemaal weg bleken vind ik niet mooi, dan zien mensen je gezichtsuitdrukking ook niet goed.

 13. Ik heb mijn wenkbrauwen laten bleken, niet super blond trouwens. Het duurde denk toch wel minstens 1 maand of wat langer voordat ze weer de gewone kleur waren.

 14. ik vind het echt niet mooi!
  je gezichtsuitdrukking vervaagd en je ken ze dan
  beter er af halen dan bleken kost nog minder ook en minder moeite!

 15. Ik ben het liefst de hele dag bezig met mijn uiterlijk, kleding, make-up noem maar op! Het kan ook nooit genoeg zijn en ik krijg er ook nooit genoeg van. Maar hoeveel make-up ik ook op doe, je kunt het niet merken. Make-up moet jouw minder mooie kanten mooier maken, maar niet geheel veranderen, dus je wenkbrauwen bleken vind ik te onnatuurlijk, ze donkerder maken juist wel want wenkbrauwen horen in het gezicht. nou bedoel ik niet dat vrouwen hun snor moeten laten staan( come on!)

 16. Ik ben Nederlandse (autochtoon), wat betekent dat ik een lichte huid heb en blond haar. Nu heb ik hele donkere wenkbrauwen, iets dat gigantisch opvalt in mijn bleke gezicht met lichtblauwe ogen. Ik epileer mijn wenkbrauwen zodat ze wat minder mijn gezicht domineren, maar om ze nou te bleken.. daar krijg ik vast een nietszeggend gezicht van. Die gedachte is echt nog nooit bij me opgekomen.

 17. ik vind gebleekte wenkbrauwen maar lelijk hoor, wenkbrauwen geven je gezicht juist een mooie uitstraling en als je die dan gaat bleken dan krijg je daar een raar gezichtje van, dus laat die wenkbrauwen zoals ze zijn ;) lekker vol of mooi geëpileerd zolang ze maar niet gebleekt zijn haha

 18. Ik heb blone wenkbrauwen, ben ook blond en vondt dat ik zo weinig gezichts uitdrukking had dus ik heb ze laten tattooeren, wel bruin want zwart zou weer te zijn en ze zijn mooi geworden. Ik ben er blij mee.

 19. Nee, vooral bij donker haar staat dat zo onnatuurlijk. Ik vind dat je beter kunt epileren.

  xx

 20. Ik heb momenteel donker haar
  Van mijn eigen heb ik donkerblond
  Mijn wenkbrauwen zijn blond.
  afscheren is onnatuurlijk , bijtekenen ook.
  bleken heeft ook geen nut. Je bent wie je bent!
  Het enigste /beste wat je ermee kunt doen is epileren..

 21. de wenkbrauwen hetzelfde als de haarkleur. niks lelijker als heel blond geverfd haar met donkere dikke wenkbrauwen. bah

Reacties zijn gesloten.