Trendystyle.net | Liefde en relaties | Foute mannen. Deze mannen gaan jou niet gelukkig maken!

Foute mannen. Deze mannen gaan jou niet gelukkig maken!

Wie van onze lezeressen nog – of weer! – single is, zal dagelijks te maken …

Foute mannen
Foute mannen. Deze mannen gaan je niet gelukkig maken

Wie van onze lezeressen nog – of weer! – single is, zal dagelijks te maken hebben met ‘bezorgde’ vriendinnen, ouders en kennissen die geen gelegenheid voorbij willen laten gaan om je een ‘single’vriend, een leuke vent (hij is alleen net gescheiden), een broer, neef of vriend van een vriend voor te stellen…

Vaak genoeg lopen deze ontmoetingen op grote teleurstellingen uit. Want niet alleen zijn deze ‘uitverkorenen’ vaak niet jouw type, maar hebben we te maken met ‘foute mannen’ waar geen vrouw mee zou willen samenleven! (Ja, mannen, voel je nu niet beledigd – jullie zijn ook niet makkelijk!).

Wij hebben een paar typen foute mannen in kaart gebracht waar je je vingers beter niet aan kunt branden. Hoe we aan deze ‘wijze kennis’ komen? Uit eigen ervaring, uit ervaring van lezeressen, van meisjes en vrouwen om ons heen…

Hier zijn vijf type mannen (maar er zijn er natuurlijk meer en sommige mannen zul je in meerdere categorieën kunnen plaatsen) waaraan je je hart beter niet kunt schenken.

Het moederskindje

Mijn moeder zegt, mijn moeder doet…‘ Let op! Als je al tijdens het eerste afspraakje het idee hebt dat zijn moeder tussen jullie in op de bank zit, dan is het misschien geen goed idee om verder met deze man in zee te gaan. Doe je dat wel, dan ga je waarschijnlijk een toekomst met een dominante schoonmoeder tegemoet en dat zal niemand je toch gunnen. Probeer zo snel mogelijk een punt te zetten achter jullie eerste (en laatste) date en zorg er dan voor dat de geruchten zich verspreiden dat je geëmigreerd bent naar Australië.

De egoïst

Je zult hem direct herkennen. Hij kiest het restaurant, hij kiest de film (en bioscoop), hij besluit hoe laat jullie elkaar ontmoeten en wanneer het tijd is om weer uit elkaar te gaan. Hij voelt zich in zijn eigen gezelschap zo goed, dat hij de volgende keer beter maar alleen uit kan gaan…

De gierigaard

De gierigaard zoekt voor jullie eerste etentje een goedkoop tentje uit, ook al kan hij zich veel meer veroorloven. Het woord ‘fooi’ komt in zijn woordenboek niet voor. Hij doet er alles aan om een gratis parkeerplaatsje te vinden (met het gevolg dat jullie een kwartier door regen en wind moeten lopen om bij dat goedkope tentje te komen). Pas op als dit het geval is. Als het eerste afspraakje al zo verloopt, dan kun je je wel voorstellen wat de toekomst met hem voor je in petto heeft.

Het allemansvriendje

Je bent vast wel eens met een allemansvriendje uitgeweest. Je stelde jullie eerste afspraakje romantisch voor. Een rustig restaurantje, jullie twee intiem in een hoekje, bij romantisch kaarslicht. In plaats daarvan gaan jullie op stap met een grote groep vrienden, van hem natuurlijk. Hij heeft maar weinig oog en aandacht voor je en gaat helemaal op in zijn kameraden. Het komt niet in hem op dat jullie de avond ook samen zouden kunnen afsluiten. Is dit het geval dan hebben we maar een goede raad voor je: wegwezen! Zo snel mogelijk… Laat hem maar stappen met zijn vrienden. Jij kijkt wel uit naar iets anders.

De eeuwige ex

Hij hangt de eeuwige ex uit, oftewel: hij onderhoudt nauwe contacten met (al) zijn exen. Dit is een van de ergste typetjes. Deze man moet je koste wat het kost vermijden. Al tijdens jullie eerste afspraakje vraagt hij je of je het erg vindt om even langs te gaan bij zijn ex omdat ze zij bedroefd is over haar scheiding (het is waar gebeurd!)… Hij ontvangt berichtjes en mysterieuze telefoontjes op elk moment van de dag (en nacht). Je vraagt je af of hij misschien een harem heeft of dat hij geen afstand kan nemen van het verleden. Ons advies: wordt zo snel mogelijk zijn ex!

Natuurlijk is de bovenstaande opsomming humoristisch bedoeld, maar toch… We zullen niet ver van de waarheid zitten. Let maar eens op!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE