Fashion model Ondria Hardin flirt met onze camera. 30 Seconden Ondria Hardin

Er zijn fashion modellen die hun gezicht wegdraaien als je backstage met de camera langskomt. Maar er zijn er ook die niet bang zijn voor het objectief en weten hoe ze met de camera moeten flirten. Die modellen zie je natuurlijk het liefst.

Eén van die sportievelingen is het Amerikaanse model Ondria Hardin (1996). Bekijk de korte videoclip die we backstage bij Etro in Milaan haar maakten maar eens. Ondria is cool!

Nog een paar weetjes over Ondria Hardin: Ondria groeide op in North Carolina, ze was te bewonderen in een short movie van Karl Lagerfeld, ze werkt met de grootste modehuizen, ze is gek op Taipei (Taiwan), ze is dol op Tokyo en houdt van de Aziatische keuken. En ja, nu je het zegt, lijkt ze niet een klein beetje Oosters?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE