Fashion model Dayane Mello, backstage diva

dayane-mello-01
Dayane Mello

Soms zie je backstage een model dat een opmerkelijke uitstraling heeft en zich onderscheidt van de anderen. Dat is het geval met Dayane Mello, fashion model uit Brazilië. Ik ontmoette haar vanmorgen backstage bij de catwalk show van John Richmond en zag direct dat dit model ‘het’ heeft.

Dayane is een geboren diva met een uitgesproken persoonlijkheid, ze danst en verschijnt regelmatig op de Italiaanse televisie. Tijdens een video interview dat we met haar deden, vertelde ze ons dat ze die middag (vanmiddag dus) de show van Dolce & Gabbana zou lopen, samen met haar baby van 10 maanden.

De ‘diva’ in Dayane kwam goed naar voren in de foto’s die ik van haar maakte. Backstage voert ze, zonder het te willen, de boventoon. En ja, de jurk die ze draagt is van haarzelf. Tip voor de fashion victims: ze kocht ‘m bij Topshop.

dayane-mello-02
Dayane Mello
dayane-mello-03
Dayane Mello
dayane-mello-04
Dayane Mello
dayane-mello-05
Dayane Mello
dayane-mello-06
Dayane Mello
dayane-mello-07
Dayane Mello
dayane-mello-09
Dayane Mello
dayane-mello-10
Dayane Mello
dayane-mello-11
Dayane Mello
dayane-mello-08
Dayane Mello

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE