Excentrieke heren tijdens de Milan Fashion Week

Tijdens de Milan Fashion Week kijk ik altijd mijn ogen uit. De outfits waarin sommige heren-fashionista’s zich vertonen zijn soms wel erg bizar. Ik heb wat foto’s bij elkaar gezocht, maar geloof me – er zijn er nog veel meer! – . Ik vroeg me af of je dit nog wel mode kunt noemen. Wat vinden jullie?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE