Dreadlocks. Zo doe je dat. Backstage bij Max Mara.

Dreadlocks bij Max Mara

In mijn post van gisteren zagen jullie de dreadlocks op de catwalk van Max Mara. Vandaag heb ik de backstage foto’s voor jullie opgezocht. Daarop zien jullie het ‘werk in aanbouw’. De instructies van hair stylist Luigi Murenu (laatste foto) zijn: spray wat Volumizer van John Frieda op je haar, draai de lokken rond, verwarm ze met de phön en… voilà!

Tot op het laatste moment worden backstage vaak speldjes in het haar gehouden. Voor het geval jullie het je afvroegen: de papiertjes in het haar van de modellen moeten ervoor zorgen dat de speldjes geen afdrukken achterlaten. De speldjes worden pas op het allerlaatste moment verwijderd (tot grote ergernis van de backstage fotografen).

Ik denk dat een look als deze best zelf na te doen is, maar dan wel met de hulp van iemand anders. Het blijft een coole look! Wat jullie?

Dreadlocks bij Max Mara
Daphne Groeneveld
Dreadlocks bij Max Mara
Lindsey Wixson
Dreadlocks bij Max Mara, model: Kori Richardson
Josefien Rodermans
Emily Baker
Top hair stylist Luigi Murenu

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE