Trendystyle.net | Diesel Black Gold en The Pianist

Diesel Black Gold en The Pianist

Eén van de laatste shows van de Milan Fashion Week was die van Diesel Black …

Eén van de laatste shows van de Milan Fashion Week was die van Diesel Black Gold. Eregast was Adrien Brody, bekend uit The Pianist (2002) waarmee hij een Oscar voor de beste hoofdrol won. Met zijn 29 jaren was hij één van de jongste Oscar winnaars allertijden. Dezelfde Adrien Brody werd vandaag bij Diesel belaagd door journalisten en fotografen. Backstage werd het zo druk dat de acteur zich in een kamertje terugtrok. Vlak voor de show nam hij plaats op de eerste rij en het lukte mij om nog snel even een foto van hem te maken. De show stond geheel in het teken van The Pianist en Italiaans topmodel Bianca Balti had de vrouwelijke hoofdrol. Het model bracht haar kleine dochtertje Matilde mee naar haar ‘werk’ maar wilde niet dat het kleintje werd gefotografeerd. Wat vinden jullie van Adrien Brody? En van Bianca Balti?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE