Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up trends | De make-up bij de Chanel show voor zomer 2016. Dit kun jij ermee!

De make-up bij de Chanel show voor zomer 2016. Dit kun jij ermee!

Dit was de make-up die we op de catwalk van Chanel voor zomer 2016 zagen. …

make-up-chanel-02
Make-up Chanel zomer 2016, ph. Charlotte Mesman

Dit was de make-up die we op de catwalk van Chanel voor zomer 2016 zagen. Kaiser Karl koos een koele blauwe oogmake-up voor zijn modellen. Het thema van de show van ’the perfecte airport’, een droomvliegveld waar inchecken een plezier is. De blauwe oogmake-up in de vorm van een maskertje zou dus wel eens kunnen zijn geïnspireerd door de slaapmaskertjes die we allemaal graag in het vliegtuig dragen. Dezelfde maskervorm kwam overigens terug in de gekleurde zonnebrillen.

Wat wij met deze oogmake-up kunnen? Niets met de vorm, denken we zo, maar wel iets met het concept. Want kort gezegd komt deze make-up neer op een supernatuurlijk opgemaakt huidje en blauwe oogmake-up met slechts een vleugje mascara. En daar kunnen we dus wel iets mee!

make-up-chanel-01
Make-up Chanel zomer 2016, ph. Charlotte Mesman
make-up-chanel-03
Make-up Chanel zomer 2016, ph. Charlotte Mesman

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE