Trendystyle.net | De fashion crowd bij Gucci (and me)

De fashion crowd bij Gucci (and me)

De Milan Fashion Week is inmiddels voorbij. Na de laatste show begon het te regenen. …

Gucci streetstyle winter 2013 2014 gucci-streetstyle09 gucci-streetstyle08 gucci-streetstyle07 gucci-streetstyle06 gucci-streetstyle05 gucci-streetstyle04 gucci-streetstyle03 gucci-streetstyle02 gucci-streetstyle13 gucci-streetstyle12 gucci-streetstyle11De Milan Fashion Week is inmiddels voorbij. Na de laatste show begon het te regenen. Gelukkig dat we het tijdens de shows droog hebben gehouden want het was natuurlijk weer ’to see’ en vooral ’to been seen’. De show van Gucci was – zoals altijd – een hoogtepunt. Behalve zéér opvallende mensen zag ik er ook Ethan Juan, een bekende Tawainese acteur. En wat vinden jullie van Gianluca Lo Vetro, Italiaanse modejournalist, die met zijn gouden telefoonhoorn die aan een mobiele telefoon bevestigd was, direct na de show verslag uitbracht. Te gek, niet? En tussen alle mensen zie je dan uiteindelijk ook mij nog aan het werk. Liefs!

Meer op Trendystyle.net

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE