Trendystyle.net | Fashion trends | Copy the look. Twee modetrends die we deze herfst blijven zien

Copy the look. Twee modetrends die we deze herfst blijven zien

Tijdens de Fashion Weeks is het gemakkelijk trend spotten. Je hoeft het modepubliek maar te bestuderen …

Streetstyle
Streetstyle en modetrends herfst 2016

Tijdens de Fashion Weeks is het gemakkelijk trend spotten. Je hoeft het modepubliek maar te bestuderen en je weet wat er in de mode is. Soms zie je meerdere trends in één enkele look terugkomen. Zoals in de look op deze foto.

De frisse blauwwitte streep die we afgelopen zomer al veel zagen, blijven we deze herfst dragen. Zo’n streep kan enorm veel voor je outfit doen, vooral als het buiten grijs en kil is. Want de blauwwitte streep, die eigenlijk heel zomers is, maakt je herfstige outfit schoon en licht.

Je kunt een blauwwitte streep met alles combineren. Je kunt een streepblouse dragen onder een stoere wintertrui. In dat geval kies je de blouse wat langer dan de trui zodat de flappen eronder uitkomen. Je kunt de blouse ook onder een klassieke blazer of een stoer spijkerjack dragen. Je zou je in de herfst zelfs nog aan een lange streeprok of -jurk kunnen wagen, met daarover een vest, trui of jasje. En daaronder cuissardes…

En daarmee komen we aan de tweede trend op deze foto. Cuissardes ofwel hoge (overknee) laarzen zijn deze winter ook weer helemaal in de mode (en wij juichen die trend toe!). Op deze foto zijn ze licht van kleur, maar ze zijn er ook in donkerdere tinten als lever, grijs en zwart.

Twee modetrends dus, twee oude bekenden, die we dit seizoen weer helemaal gaan herontdekken.

Streetstyle
Streetstyle en modetrends herfst 2016. Ook deze herfst blijven we blauwwitte strepen zien
Streetstyle
Streetstyle en modetrends herfst 2016. Cuissardes zijn hot!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE