Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | De nieuwste make-up trend: er is géén trend. Elke dag een nieuwe jij!

De nieuwste make-up trend: er is géén trend. Elke dag een nieuwe jij!

De make-up trends voor herfst en winter 2016 2017 laten zich niet in een paar …

make-up trends
Les Copains herfst winter 2016 2017, make-up: Lloyd Simmonds, ph. Charlotte Mesman

De make-up trends voor herfst en winter 2016 2017 laten zich niet in een paar sleutelwoord vangen. ‘Er is geen trend. Er zijn wel honderden trends‘, vertelt top visagist Lloyd Simmonds ons backstage bij de Fashion Show van Les Copains in Milaan.

Er is geen trend. Er zijn wel honderden trends

‘Je bent modern als je met allerlei trends experimenteert en die met elkaar mixt, net zoals bij de Gucci show‘, meent Simmonds. ‘Vandaag ga je voor rode lippen, morgen voor donkere oogmake-up. Je bent modern als je iedere dag een nieuw persoon bent.

Ook de make-up look die Simmonds voor de catwalk show van Les Copains ontwierp, laat zich niet in een hoekje duwen. ‘We gingen voor een heel frisse huid met een mooie glans. Daarvoor gebruikten we de nieuwe Strobe Cream van M.A.C. Een mooie glanzende huid is altijd modern‘, vertelt Simmonds.

En aan deze basis voegen we een decoratieve oogmake-up toe. Daarvoor gebruikten we een crèmeachtig product in donkerroze, paars en zwart. Het resultaat is een decoratieve en sprankelende oogmake-up met heel veel mascara.

Bekijk de video en de foto’s en laat je inspireren! Onthoud: neem van alle trends iets en interpreteer ze dan op jouw eigen manier. Dat is pas modern!

make-up trends
Les Copains herfst winter 2016 2017, make-up: Lloyd Simmonds, ph. Mauro Pilotto
make-up trends
Les Copains herfst winter 2016 2017, make-up: Lloyd Simmonds, ph. Mauro Pilotto

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE