Chillaxing in Bangkok

Bangkok 13 juni 2014 – Nog een paar dagen in Bangkok. Daarna naar Milaan voor de mannenshows. Binnenkort ga ik jullie weer bedelven onder een enorme lading mode en streetstyle! Ik heb er enorm veel zin in.

Maar vooralsnog Bangkok. Dezchillaxinge metropool verandert in een hoog tempo. Overal wordt gebouwd en trendy restaurants en cafés met internationale menu’s schieten als paddenstoelen uit de grond. De kwaliteit is in het algemeen enorm goed. Pasta’s zijn vaak beter dan Italië :-) Taarten en cakes lijken zo uit New York overgevlogen. Het publiek is jong en trendy.

Kristina en ik genoten van Sint-Jakobsschelpen en pasta met gerookte kip en granaatappelzaadjes in het Greyhound Café (dat tevens een modebrand is). Daarna liepen we nog even naar een van de meest trendy dessert cafés in de buurt: After You, waar we ons te buiten gingen aan de signatuurdis: een enorm brok zoete toast met ijs, karamel en slagroom. Zie hierboven de laatste resten :-)

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “Chillaxing in Bangkok”

  1. Dus ondanks de politieke strubbelingen toch zulke ontwikkelingen? Nou ja, als het met de economie maar goed gaat, dan draait de regering (hopelijk) wel bij.

Reacties zijn gesloten.