Trendystyle.net | The Blonde Potato | Chillaxing in Bangkok

Chillaxing in Bangkok

Bangkok 13 juni 2014 – Nog een paar dagen in Bangkok. Daarna naar Milaan voor …

Bangkok 13 juni 2014 – Nog een paar dagen in Bangkok. Daarna naar Milaan voor de mannenshows. Binnenkort ga ik jullie weer bedelven onder een enorme lading mode en streetstyle! Ik heb er enorm veel zin in.

chillaxing
Chillaxing in Bangkok

Maar vooralsnog Bangkok. Deze metropool verandert in een hoog tempo. Overal wordt gebouwd en trendy restaurants en cafés met internationale menu’s schieten als paddenstoelen uit de grond. De kwaliteit is in het algemeen enorm goed. Pasta’s zijn vaak beter dan Italië :-) Taarten en cakes lijken zo uit New York overgevlogen. Het publiek is jong en trendy.

Kristina en ik genoten van Sint-Jakobsschelpen en pasta met gerookte kip en granaatappelzaadjes in het Greyhound Café (dat tevens een modebrand is). Daarna liepen we nog even naar een van de meest trendy dessert cafés in de buurt: After You, waar we ons te buiten gingen aan de signatuurdis: een enorm brok zoete toast met ijs, karamel en slagroom. Zie hierboven de laatste resten :-)

Charlotte Mesman

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE