Trendystyle.net | Fashion trends | Street style vrouwen | Brrrrrrrrrrrr…. koud! Maar wel trendy :-)

Brrrrrrrrrrrr…. koud! Maar wel trendy :-)

Als er iemand is die het snel koud heeft, dan ben ik dat! Maar me …

streetstyle-christiandior01Als er iemand is die het snel koud heeft, dan ben ik dat! Maar me ‘dik’ kleden, vond ik eigenlijk nooit iets. Daarvoor was ik gewoon te ijdel! Daar ben ik wel op teruggekomen en het model op de foto’s hierboven (ze heeft net de show van Christian Dior heeft gelopen), bewijst het. Je kunt je wapenen tegen de kou zonder dat je aan ‘schoonheid’ hoeft in te boeten. Maar je moet wel fantasie en een beetje smaak hebben. Wat vinden jullie van deze look?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE