Brilmonturen. Mannelijk en nerdy. De trends voor zomer 2016

brilmonturen-nerd-01
Vivette herfst winter 2016 2017, ph. Charlotte Mesman

Brillen zijn in de loop der tijd een volwaardig en zelfs geliefd accessoire geworden. Werden ze vroeger vooral gezien als ‘noodzakelijk kwaad’ (wie wilde er nu graag een bril met glazen op sterkte dragen?), tegenwoordig dragen zelfs mensen die kunnen zien als een adelaar er eentje. Puur voor de look.

Juist omdat dit accessoire zich midden in je gezicht positioneert, is een bril heel bepalend voor je look. Het is daarom belangrijk dat je de juiste bril kiest en weet wat de bril met jouw gezicht doet.

Op de catwalks voor zomer 2016 zagen we verschillende typen monturen. Van supervrouwelijke brillen tot essentiële brilmonturen. En verder zien we ook dit seizoen nog steeds mannelijke monturen met een nerdy uitstraling.

Juist die mannelijke en tuttige monturen zijn supercool. De monturen zijn vaak vrij zwaar en uitgevoerd in het zwart of turtleshell. Dit soort brillen lenen zich perfect voor een vintage stijl of een klassieke look met moderne details. Speel met contrasten. Zo kun je deze brillen met een heel natuurlijke make-up en nude ogen combineren, maar je kunt er ook een felrode mond bij dragen.

brilmonturen-nerd-03
Gucci lente zomer 2016
brilmonturen-nerd-02
Chicca Lualdi lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman
brilmonturen-nerd-04
Cristiano Burani lente zomer 2016, ph. Mauro Pilotto

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS