Trendystyle.net | The Blonde Potato | Bij Gianfranco Ferré. Modellen in de bocht!

Bij Gianfranco Ferré. Modellen in de bocht!

Woensdag begint de Milano Fashion Week alweer. En daarna is Parijs. Ik heb er zin …

Gianfranco Ferré herfst winter 2013 2014Modellen backstage bij Gianfranco Ferré winter 2014 gianfranco-ferre-backstage02 gianfranco-ferre-backstage04gianfranco-ferre-backstage06Woensdag begint de Milano Fashion Week alweer. En daarna is Parijs. Ik heb er zin in! Om in de mood te komen vandaag een backstage reportage bij Gianfranco Ferré. Dit was de show van de collectie voor de komende winter. Op de catwalk zijn de modellen professioneel en kan er geen glimlach vanaf. Maar achter de schermen is dat wel anders. De modellen rennen naar binnen om zich zo snel mogelijk om te kleden maar poseren ondertussen ook nog even voor de fotografen backstage. Sommigen hebben echt gevoel voor humor! En dat bewonder ik want het modellenleven is niet zo eenvoudig als het lijkt. Vaak hebben de modellen gedurende een showdag geen enkel moment voor zich alleen.  Overal waar ze gaan, zijn fotografen. Zou jij dit aankunnen?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE