Trendystyle.net | Backstage bij Mila Schön. Jaren '50 look

Backstage bij Mila Schön. Jaren '50 look

Ik was zo vroeg voor de show van Mila Schön in Milaan dat ik al …

Ik was zo vroeg voor de show van Mila Schön in Milaan dat ik al een hele backstage reportage klaar had toen de rehearsel begon en de modellen moesten proeflopen. Bij het horen van de muziek, rende ik (als een gek!) naar buiten om de show te fotograferen. Maar ik trof een zaal zonder publiek en de modellen nog in hun eigen kleren aan. Vals alarm dus (en de andere backstage fotografen maar lachen om mijn dolle sprint!). Na de rehearsel had ik nog ruim de tijd om verder te shooten. De kapsels en collectie zijn een beetje jaren ’50. Heel ‘bon ton’! Om de retro mood te versterken, heb ik voor black & white gekozen.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE