Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | ART make-up bij Chanel zomer 2014

ART make-up bij Chanel zomer 2014

De make-up look bij Chanel zomer 2014 was even wennen. Als je deze look in …

Chanel zomer 2014make-up-chanel-zomer--2014-02 make-up-chanel-zomer-2014-03 make-up-chanel-zomer-2014-04 make-up-chanel-zomer-2014-05 make-up-chanel-zomer-2014-06De make-up look bij Chanel zomer 2014 was even wennen. Als je deze look in de context ziet, dan valt er nog wel iets mee te doen. Op de uitnodiging van Chanel stond in het rood ‘Art’ en de catwalk in Grand Palais stelde een grote artgalerie met schilderijen en beelden voor. De mannequins showden in de gallerie. Het eerste deel van de show vond ik behoorlijk conservatief. In het laatste deel kwam de collectie tot leven en werd er ook een link gelegd met deze make-up. De outfits voor de avond waren in deze kleuren en in opvallende pop art prints. Pas hier kwam de collectie volgens mij pas – letterlijk – uit de verf. Dit was overigens de make-up look, maar niet de HAIR LOOK. Op de catwalk droegen de meisjes spierwitte pruikjes. Wat vinden jullie van deze look? Ik vind ‘m kunstig (en gekunsteld). Maar nu jullie!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE