5 Fashion fun items om (wel of niet) te kopiëren

Pantykousen met kattengezichtjes
Pantykousen met kattengezichtjes

Komt januari als een donkere maand op je af? Is de lol er na de Feesten wel een beetje vanaf? Breng dan een glimlach op jouw gezicht (of dat van anderen) met een grappig fashion item. Ze maken je dag bijzonder.

Wij zochten vijf items voor je uit die we tijdens de Fashion Weeks tegenkwamen.

Een fun T-shirt is altijd een goed idee, zeker als je het combineert met ‘serieuze’ items (in de mode gaat het om contrasten weet je nog?). Een lollige tas of superoriginele pantykousen met ‘tattoos’ van kattengezichtjes op je knieën brengen ook leven in de brouwerij. Dit soort items vind je vooral in online shops. Probeer voor de pantykousen maar eens de volgende zoekwoorden: ‘sheer stockings kitty cat face’ of ‘tattoo stockings cat face‘ (vind je de panty’s niet dan zou je altijd nog kunnen overwegen om de gezichtjes zelf op een paar huidkleurige pantykousen te tekenen).

Ook met schoenen en sokken kun je een heleboel. Schoenen met ontelbare riempjes (trek je tijd ervoor uit om ze aan te trekken) zijn een blikvanger. En met sandalen en fantasiesokken vallen vooral in de winter de meest bizarre combi’s te maken.

Het leuke van fashion fun items is het ‘peacock’-effect: je valt op. Kijk niet vreemd op als je er door bekenden maar ook door die leuke man in de trein over wordt aangesproken.

Pantykousen met kattengezichtjes
Pantykousen met kattengezichtjes
Fun T-shirt
Fun T-shirt
Grappige fashionista tas
Grappige fashionista tas
Bijzondere schoenen
Schoenen Giambattista Valli, ph. Mauro Pilotto (tijdig beginnen met aantrekken)
Sandalen met fantasiekousjes
Sandalen met fantasiekousjes

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE